Mer utstyr og mat

Denne uken har vi fått tilsendt siste del av utstyret. Pluss at vi har laget til det vi trenger av frokostblandinger og nøtteblandinger. Så nå skal det meste være i boks.

Vi har fått tilsendt to stk. Primus Omnilite fra primusshop.no og Fiskars har sponset oss med to økser og en sag. Bildet under viser også de 16 kartene vi trenger opp til Trondheim.

img_3946 [SinglePic not found]

 

Vi har laget egne frokostblandinger hvor vi har blandet 4-korn, havregryn, diverse tørkede bær og frø. Vi har også tilsatt tørrmelk (Vikingmelk) så det bare er å fylle på med vann. Det ble tilsammen 33 kg! Vi delte dette i 120 porsjoner på ca. 1000 kcal hver og puttet det i ziplock-poser. Planen er at dette skal holde som frokost og kanskje noen ganger lunsj fram til Trondheim. Nøtteblandinga består av mandler, valnøtter, cashewnøtter, sjokolade og rosiner og ble på tilsammen 23 kilo. Dette burde gi oss ca. 1000 kcal hver i 60 dager.

Alt dette og Real turmaten har blitt fordelt i 6 pappesker, som skal ettersendes til postkontor i Åseral, Hovden, Geilo, Fagernes, Vågåmo og Oppdal.

img_3936_1 img_3939_1 img_3958 img_3961